Du är här

Medlemskap

Västgöta nation är för studenter, av studenter. Tidigare har krav funnits på att inskrivna medlemmar skall ha anknytning till Västergötland, men nu är självklart alla studenter vid Uppsala universitet välkomna in i gemenskapen!

Ungefär hälften av medlemmarna kommer från Västergötland, och resten från andra delar av riket. Västgöte, utomsocknes student, internationell student, Västgöta nation är ett andra hem för alla!

Hur blir man medlem?

Att bli medlem i Västgöta nation är enkelt. Alldeles innan, eller i början på din termin i Uppsala tar du med dig ett registreringsintyg och legitimation till nationen. Här blir du mött av recentiorsvärdar som hjälper dig med din inskrivning och svarar på dina frågor. Passa då på att anmäla dig till terminens recentiorsmottagning, en minnesvärd dag då nationen ägnar all sin uppmärksamhet åt sina nya medlemmar. Dagen avslutas med en trevlig fest på nationen som är populär och riktigt rolig!

Öppettider förste och andre kurators expedition

Måndag
15.00 - 17.00

Tisdag
10.00 - 12.00

Onsdag
15.00 - 17.00

Torsdag
16.00 - 18.00

Tredje och fjärde kurators expedition ligger i nationshuset, uppför trappan och sedan till vänster. Tredje och fjärde kurator har inga fastslagna expeditionstider, de nås enligt överenskommelse.

Nyheter

  • JullovNationen har nu gått på välförtjänt jullov och önskar alla medlemmar och besökare en god jul och...
  • JullovNationen har nu gått på välförtjänt jullov och önskar alla medlemmar och besökare en god jul och...
  • KuratorskandidaterNedan kan ni ta del av kuratorskandidaternas personliga brev! Förste kurator - Victor Tedeman...
  • Inskrivningsperioden är avslutadNu är inskrivningsperioden avslutad för höstterminen, men det går såklart fortfarande bra att bli...