Du är här

Nationsshoppen

Västgötas nationshop erbjuder en brett spektrum av produkter med anknytning till nationen.

Nationsprodukterna nedan säljs på kuratorsexpeditionen under kuratorernas mottagningstider. Kom gärna förbi och prata med vår Andre kurator eller mejla på 2Q@vastgotanation.se.

Tröja
25O
Ett underverk, om vi får säga det själva. Från ekonomikums catwalk till västgötaslättens djupa skogar - var du än befinner dig är VGs tröja plagget att bära, älska och avundas. Tillverkat i 80% bomull, 20% Polyester och finns i storlekarna S - XL.
Fluga
14O
Vår vackra nationsfluga, kärleksfullt tillverkad i siden. Knyt den med stolthet kring din hals, och se hur avunden växer i dina vänners ögon.
Manschettknappar
150
Manschettknappar med Västgötas stolta vapen.
Slips
16O
Det finns inget tillfälle där en nationsslips inte är rätt. Gasque, presentation, möte eller på närmaste pyjamasparty. Kärleksfullt tillverkad i siden, omsorgsfullt såld på en Q-exp nära dig.
Graverad tändare
2OO
Ett liv utan vår graverade tändare, kan knappast vara ett värdigt liv. Gör slag i saken, kom förbi Q-expen - och se hur kärleken mellan dig och det graverade underverket växer.
Näsduk
9O
Svart, guld och siden. Behöver vi egentligen säga mer?
Pin
45
Studentvärldens motsvarighet till patchen på MC-gängens västar. Visa för dina studiekamrater vilken nation i Uppsala du håller kärast.
Sångbok
1OO
Kurslitteratur i all ära - är det en bok i Uppsala du ska lägga pengar på är det vår nationssångbok. Här i ryms såväl en stor sångskatt som dina egna och dina nationskamraters hälsningar, nedtecknade under någon av våra sittningar.
Nyckelband
25
Ska man ha sina nycklar någonstans, så är det självklart i ett nyckelband med vår logotyp.
Väskkrok
4O
En superfinurlig liten pryl som gör det möjligt att hänga saker, till exempel väskan, från bordet.
Tygkasse
50
Till föreläsningen. Under utekvällen. På nattklubben. I den stilrena tygkassen med vårt vapen bär du dina saker säkert och snyggt, oavsett var du befinner dig.
Odalkeps
80
Äntligen är den här - Västgöta nations egen odalkeps! En hyllning till nationens hembygd. Passar lika bra till högtidsdräkten på efterfesten som till gummistövlarna under skörden hemmavid. One size fits all.

Öppettider förste och andre kurators expedition

Måndag
15.00 - 17.00

Tisdag
10.00 - 12.00

Onsdag
15.00 - 17.00

Torsdag
16.00 - 18.00

Tredje och fjärde kurators expedition ligger i nationshuset, uppför trappan och sedan till vänster. Tredje och fjärde kurator har inga fastslagna expeditionstider, de nås enligt överenskommelse.

Kalendarium

Nyheter