Du är här

Märtas söndagsbrunch

Västgöta nation sprudlar av liv på  söndagar. Studenter, pensionärer, barnfamiljer och annat gott folk söker sig alla till nationens gemytliga lokaler för att njuta av västgötas utmärkta helgbrunch.

Inför våren 2015 beslutade nationen att hedra nationens första kvinnliga kurator - Märta Smedmark (1Q 1960-61) genom att döpa helgfikat i hennes namn. Från och med våren 2016 så är brunchen öppen på söndagar istället för hela helgen för att göra upplevelsen dubbelt så bra. På Märtas söndagsbrunch finns ett brett utbud av saker som både får dig att må bra och som gör dig mätt! Vad sägs om matmuffins, tunnbrödssnittar med lax och pepparrot, fruktsallad, läskande smoothies eller amerikanska pancakes?

Märta Smedmark är en fantastiskt kvinna, på samma gång med fötterna på jorden och en frisk fläkt - precis som vår söndagsbrunch. Varmt välkomna hit! 

Märtas har öppet söndagar, kl. 10-15.

 

Öppettider förste och andre kurators expedition

Måndag
15.00 - 17.00

Tisdag
10.00 - 12.00

Onsdag
15.00 - 17.00

Torsdag
16.00 - 18.00

Tredje och fjärde kurators expedition ligger i nationshuset, uppför trappan och sedan till vänster. Tredje och fjärde kurator har inga fastslagna expeditionstider, de nås enligt överenskommelse.

Kalendarium

Nyheter