Du är här

Bibliotek

Västgöta nations bibliotek innehåller både referenslitteratur och skönlitteratur. Den kurslitteratur som nationen erbjuder rör främst konstvetenskap och hållbar utveckling. Utbudet uppdateras såklart varje termin för att överensstämma med de kurser som erbjuds av Uppsala universitet.

Under hösten 2012 påbörjade Västgöta nation arbetet med att ansluta sitt bibliotek till databasen Argus vilket innebär att det nu går att leta bland VG:s böcker på internet. Detta gör man på www.nationsbibliotek.se.

Västgöta nation erbjuder ett antal läsplatser, främst på den mysiga övervåningen i nationshuset. Där kan du också låna sällskapsspel om du tröttnar på att plugga!

Biblioteket är öppet:

Torsdagar 17.30-19.00, då finns vår bibliotekarie Oliver på plats. Vill du låna något utanför öppettiderna kan du kontakta vår bibliotikarie på bibliotek@vastgotanation.se för att bestämma en tid.

 

Öppettider förste och andre kurators expedition

Måndag
15.00 - 17.00

Tisdag
10.00 - 12.00

Onsdag
15.00 - 17.00

Torsdag
16.00 - 18.00

Tredje och fjärde kurators expedition ligger i nationshuset, uppför trappan och sedan till vänster. Tredje och fjärde kurator har inga fastslagna expeditionstider, de nås enligt överenskommelse.

Nyheter

  • JullovNationen har nu gått på välförtjänt jullov och önskar alla medlemmar och besökare en god jul och...
  • JullovNationen har nu gått på välförtjänt jullov och önskar alla medlemmar och besökare en god jul och...
  • KuratorskandidaterNedan kan ni ta del av kuratorskandidaternas personliga brev! Förste kurator - Victor Tedeman...
  • Inskrivningsperioden är avslutadNu är inskrivningsperioden avslutad för höstterminen, men det går såklart fortfarande bra att bli...